Sunday, November 14, 2010

wa suka gambar ini sebab


alkisah aku kena tag ngan si faizs ni..haha nak tak nak aku kena la join hihih ..ye la da kena jemput kan..
apa la salah.. first contest..hihi blogger baru lak tu..memang la 

haaaaa...contest ini kepunyaan cik yuyu kita ini,,,pandai ye kamu buat contest ini..hihi miss miwi sukeeee yuummmyyy

kamu bertiga :

miss kiwi sudah tag..hihi 

aku pon belek-belek la gambar mana yang dok berkenan,,hmm
dan aku terjumpa gambar ini..agak-agak ok x ek??



nak karang lak..
picture ni aku suka , siap print lagi tampal kat dinding..kenapa???
sebab ini la gambar kenangan aku bersama rakan-rakan baik merangkap coursemate aku..
gambar ini diambil ketika pertandingan rampaian tarian tradisional peringkat Universiti Pendidikan Sultan Idris.
mereka wakil daripada group UKLK( Unit Kediaman Luar Kampus) 

aku berasa bangga dengan mereka sume,, dapat tempat kedua lagi,,aku proud la..
event tu pon berlaku pada awal sem sesi lepas. kira masih baru lagi dalam ingatan dan memori aku.
hihi dorang tengok kawan2 ada sama buat dorang makin bersemangat..senyuman pon sentiasa terukir di muka dorang..aku pon suka tengok setiap lenggokan figure dorang tika menari..

leh feel beb.. itulah sebab aku suka gambar ni..ia mengeratkan lagi pertalian persahabatan kami sume..sob..sob..sob.. alamak tisu xde lak..sob..sob..sob..
sekarang ni dorang terpilih untuk pertandingan FESKUM yang akan berlangsung pada disember ni..
caiyokkk giirlzzz..uollzz look fabilozz k.. hahha sayang korang sangat2..semoga kalian akan menang nanti mewakili UPSI..
doa aku sentiasa mengiringi kalian semua,, amin. 

BFF !!!

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...